16/08/2014 om 18:11

Patrick Pruniaux werkt mee aan de iWatch

Patrick Pruniaux

Patrick Pruniaux

Dit gerucht wordt door het hoofd van LVMH’s horlogemerken, waar Patrick Puniaux jaren lang Sales Director was, tegenover CNBC bevestigd. Jean Claude Biver, die zich de baas mocht noemen van Puniaux, geeft aan altijd blij te zijn voor het talent wanneer zich een kans op doorontwikkeling voordoet. Ook zegt hij het niet als verraad te ervaren omdat het geen directe concurrent is.

De Zwitserse horlogekwaliteit

De topman uit Zwitserland  die mee werkt aan het project was vanaf 2010 Vice President of Sales and Retail bij Tag Heuer. Met het contract dat hij ondertekende bij Apple heeft hij ingestemd om mee te helpen de smartwatch op de markt te brengen. Door het aangaan van relaties met Zwitserland hoopt Apple de kwaliteit van de Zwitserse horloges over te brengen naar de iWatch.

In het filmpje hieronder is te zien hoe Jean Claude Biver staat tegenover het vertrek van Patrick Pruniaux.

iWatch

Al in verschillende landen is de merknaam iWatch door Apple geregistreerd. Dit lijkt de naam van het horloge te bevestigen. De massaproductie zal echter pas in november beginnen. Hoe de iWatch er uit gaat zien weten we natuurlijk nog niet en dit zal bij de officiële aankondiging pas duidelijk worden.

Tags: